מעלין בקודש
רשת חינוך חבד

עוגת רולדה

עוגת רולדה

השבוע נהנה מעוגה משוקעת במיוחד,

שהכינה עבורנו חברתנו היקרה: שרה וולס.

עיינו במתכון, ראו את התמונות המגרות, ונסו להכין.

בתאבון! שבת שלום!

החומרים:

לרולדה:

6 ביצים מופרדות

6 כפות סוכר

1 כף שמן

2 שקיות סוכר וניל

6 כפות קמח

למלית:

250 גרם שמנת מתוקה (חלבית או פרווה)

1 קופסה אינסטנט פידינג – הטעם לבחירה

1 כוס חלב (או מים לפרווה)

לקישוט:

חופן תלתלי שוקולד

טיפ 

לפרוש מגבת נקיה לפזר עליה קמח.

כשהעוגה מוכנה להפוך אותה על הקמח. לגלגל עם המגבת המקומחת אחרי מספר דקות לפתוח.

לתת לעוגה להתקרר היטב ואז למרוח את הקצפת ולגלגל. למרוח את מה שנשאר מבחוץ ולקשט איך שאוהבים.

אנחנו קישטנו הפעם עם תלתלי שוקולד. קילפנו אותם במקלף.

בהצלחה!